Försöka öka i styrka..

Igår skulle jag kört två pass men var så jävla trött hela dagen! Blev ett skönt pass mitt på dagen iaf, framsida lår

* 4 set hacklift

* 3 set frontböj

* 3 set benspark (med tårna pekande inåt – tar med på lårsvepet då)

Idag körde jag rygg på förmiddagen. Lats, mitten av rygg och baksida axlar. Nedre del kör jag imorgon ihop med baksida lår.

Körde chins idag för första gången på aslänge. 28e maj gjorde jag 30 chins på fitnessfive-tävlingen. Idag gjorde jag 8, 7, 6 reps med 20 kg men då höll jag emot på vägen ner. Sedan gjorde jag 16 chins utan vikt, hade nog klarat ett par till men blir så jävla slut då :p

Ska öka i styrka

Har bestämt mig för att köra lite färre reps nu nån månad och se hur mycket jag kan öka i styrka i några övningar. Det är dels för att få lite variation och dels för att jag ska köra halodrol (ett kosttillskott jag körde förra våren som jag ökade bra i styrka utav!)

De övningar jag funderar på är frontböj, chins med vikt, axelpress med hantlar, sned bänkpress samt omvänd biceps med stång. Utgångsläg för chins med vikt är en 8a på 20kg. Sned bänkpress tänkte jag skulle kolla nu ikväll när jag tränar och de andra ska jag kolla i veckan.

För mig är det fortfarande inte så viktigt hur stark jag är, det viktigaste är att bygga muskler och komma närmre min drömkropp, men för att få lite variation ska jag nu köra lite tyngre vikter och se hur mycket jag kan öka 🙂

Lämna ett svar