Bra jobb som fan!

 Jag har ett fantastiskt jobb, speciellt nu på sommarn! Här är från förra veckan då vi besökte Kvilleken. I tisdags var vi på skärgårdstur utanför Loftahammar, idag var vi i Söderköping och åt glass. Måndag, onsdag och imorgon åker vi och tränar 🙂 Dessutom har jag väldigt bra kollegor 😉 Ta åt er om någon av er läser detta 🙂
Sen efter jobbet idag var jag hos min ena stödkomisar och spelade tv-spel, inte tråkigt det heller! Vi brukar träna men hittar på lite annat ibland.

 Tränade rygg idag.. Försöker att inte bry mig om hur stark/klen jag är men ändå bra att ha lite koll för att se om man ökar i muskelmassa! En 5a på 100 kg i latsdrag i 3e set, hyfsat strikt, nu när jag är som klenast på länge (Deffat, festa och inte så mycket tillskott)

 Igår tränade jag ben, både fram och baksida på samma pass och relativt lugnt men känner av en skön träningsvärk idag ändå 🙂  Tänk att träningsvärk kan vara så underbart 😀
Tycker mitt lår ändå ser rätt ok ut på bilden trots att dom ”släpar” en del… Men nu jävlar ska dom växa!

Vägde 83,5kg på gymmet förut och har nog gått upp till 7% bf igen. Där kan jag hålla mig rätt lätt men nere på 6% är svårt att hålla sig.. Känns som min kropp vill ha en fettprocent på runt 7% !

Min älsklings blogg: http://idaafransson.blogg.se

Lämna ett svar