7,1% bf

Det diskuteras vilket sätt som är bäst att gå ner i vikt på sa dom på nyheterna förut, jag kollar inte på nyheterna vanligtvis men råkade höra det… Ja vilket sätt är bäst? Det bästa är att anlita mig som PT som ska vi nog ta reda på vilket sätt som är bäst för just DIG 🙂 Alla är olika och vilket sätt som är bäst är olika beroende på många olika saker.

Seriös
Fick en kommentar angående min seriositet pga att jag skrev om min kompisar utan deras tillåtelse, kul att nån kommenterar så tack E 🙂 Min blogg är som ni märkt både seriös (oftast) men även lite oseriös ibland! Men som PT är jag 100% seriös, har precis som när jag jobbar på behandlingshem eller personlig assistent, tystnadsplikt då.

Lite beröm till: Jocke har nu gjort 5*5 på 120 i bänk, gryyyyymt!
Idas hela utsida axel syns tydligt, konturerna alltså, vilket är riktigt imponerande efter så kort tids träning!

Min träning

Har som sagt ätit lite mindre den här veckan och gjorde fettmätning idag: 7,1% 🙂 Tränade övre bröst, axlar och mage idag.

 Cruches med rep, en av mina 3 favoritövingar för mage!
Notera att det är en kort rörelse, lite snabbare upp och håll emot på vägen ner… lägg på så mycket vikt så du klarar att göra rörelsen rätt utan att fuska!

Inledde med axelpress med hantel idag, som vanligt lite bakåtlutat och klarade 11 reps på 41 kg! Riktigt nöjd! Så var tvungen att prova 47kg hantlarna, det var nästan att ta sig vatten över huvet men med hjälp igång första så klarade jag iaf 2 reps, sen körde jag 10 reps till på 41kg 🙂
Sen hantelpress ett par set, lutande bänk, lyft fram, lyft sida och lite cablecross!
Sen mage med då…

 CC! går ihop med händerna högt så det tar mest på övre delen av pecsen…

2 kommentarer

  1. Du skriver att man kan anlita dig som PT, men du skriver inget om hur man går till väga med det eller vad det kostar osv. Vore kul och veta hur det funkar med dig som PT 🙂

  2. Jag har kanske varit lite otydlig när det gäller det, ska skriva om det i nästa inlägg 🙂 men kan ta det här med. Antingen mejlar man mig på den adressen som står högst upp på sidan eller tar man kontakt med mig persoligen. Det (jag!) kostar 250kr/timmen eller 10 timmar för 2000kr 🙂
    Tack för kommentaren!

Lämna ett svar