nästan 135 i bänk….

Skulle köra övre bröst, axlar och mage idag men blev MAXNING i bänk, övre bröst, axlar och lite triccar istället!
Anton skulle maxa så jag ”var tvungen” att göra det med.. Anton klarade nästan 90kg. Jag trodde jag skulle klara 120 eller 125.

Provade på 120 kg först och det gick lätt så vi la på 130 kg vilket gick hyfsat lätt! Utan kreatin-PWo dessutom! 135 kg var dock för tungt.. Men nu ska jag börja köra bänk igen för att ta 150 kg innan Anton klarar 100 kg… Förmodligen kommer jag köra nån månad sen tröttna för att jag blir tjurig för att jag inte klarar så mycket ja vill :p Kommer då istället börja skriva om att bänk är töntigt och sådär…

Riktigt skönt pass i övrigt, bra tryck och realtivt stark! Avslutade med 3 set triceps, alltid härligt 🙂

En kommentar

Lämna ett svar