Längtar till bra form…

Kolla lite bilder igår från förra året. Det här är i slutet av maj när jag var i bäst form. Längtar till att vara i den formen igen men nu måste de byggas lite i vinter så får hålla lite högre fett%, även om jag ändå är i hyfsad form nu med. I sommar tänkte jag deffa ner mig till 5,0%. Tror 5,3 är det lägsta jag haft innan. 0,3% är ingenting!? Jo, jag ser skillnad 😉

Slutade jobbet 09,00 imorse och är ledig både idag och imorgon vilket är riktigt skönt efter så här mycket jobb…
Imorse tog vi lite kort på gymmet, tänkte att de inte skulle vara nåt folk på gymmet en söndagmorgon men det var det men kunde iaf ta några töntiga spännbilder 😀  Hemma nu några timmar innan jag ska in o träna rygg ihop med min kollega Robin. Chins med vikt va? 🙂

En kommentar

Lämna ett svar