Bättre att vila än ett stressigt pass…

Hade tänkt träna idag på fm innan jobbet men hoppade över det. Dels körde jag dubbla pass igår och så sov jag lite konstigt och så kände jag att jag var tvungen att vara hemma o ta de lite lugnt för en gångs sjkull. obbar väldigt mycket nu, trivs bra på jobbet och gör mycket roliga saker oftast men ändå, man kan inte slappna av helt och de blir ett litet stressmoment att jobba så mycket. Fixa mat, kläder och kosttillskot där imlellan. Det tar tid och kräver mycket planering.

Och om jag vilar idag får musklerna jag tränade igår extra möjlighet att återhämta sig och växa idag och dessutom vilar jag upp mig mer inför morgondagens benpass!

För övrigt har det blivit nåt lustigt med bloggande så jag inte ser vad jag skriver helt :S däDärför det ser lite konstigt ut…

Många som är stressade nu innan jul.. Mitt tips: Ta de lugnt för fan! Man behöver inte köpa en miljon julklappar och städa ihjäl sig, baka förton kakor blablabla eller vad det är nu, tänk på att det viktigaste är att du mår bra! Sluta inte träna nu men gör som jag, kör något pass mindre kanske nu om det är mycket?

En kommentar

Lämna ett svar