PT

Sommaren börja ta slut (jag hatar det oxå) men det är så och nu är det dax att ta tag i träningen på allvar igen! De flesta av oss tränar mindre eller inte alls på sommaren. Många har lagt på sig  några extrakilo fett, tappat lite muskelmassa eller/och ätit sämre. Det är inget konstigt eller fel med det, jag som är überseriös slarvar oxå mer på sommaren på grund av att det finns så mycket annat kul då 🙂

Nu när de är dax att komma igång med träningen, tappa lite fett, bygga ny muskelmassa, få inspiration, få hjälp med kostupplägg, få tips om kosttillskott eller något liknande är det läge att skaffa en PT 🙂
Och den PTn är jag 😀

Våga kontakta mig, antingen via mejl, sms, mobil eller träffa mig! Jag jobbar oregelbundet men försöker så gott det går att träffa mina (eventuella) klienter när det passar dem. Ni väljer själv hur ofta och hur många gånger ni vill träna med mig. Normalt börjar man med att snacka om vad klienten vill ha hjälp med, hur ofta klienten vill och kan träna, vad klienter jobbar med (påverkar träningen), matvanor osv sedan köper klienten 1 timme åt gången eller 10 timmar direkt (blir billigare PER timme!)

Lämna ett svar