Giantset ben…

Blev ett armpass på Träningshuset idag, 6 superset biceps+triceps och lite underarmar och en satans pump!

Sedan var jag nere hos Freddy och handlade PFs protein och PFs gainer (kolla länken ovan) samt en burk beta-alanin.

* Beta-alanin är en icke-essentiell aminosyra som ökar muskelns aeroba och anaeroba kapacitet eftersom den bidrar till en ökad buffertkapacitet i muskelcellen och minskar försurning av musklerna under träning. Det är beta-alanin som gör att det sticker/kliar under huden när man dricker vissa PWOs.

Björn efter ett lite småjobbigt benpass 😉

Var PT åt Björn förut och körde ett liknande pass som Offe körde med mig förra veckan. Benpress, Hacklift, Frontböj och Knäböj utan vikt. Allt i samma set, vila 3 minuter sen en ny runda. 4 omgångar. Såg ganska roligt ut när Björn som är väldigt stark i ben, i sista setet fick hjälp med knäböjen utan vikt… Bra jobbat 😀

Sedan tränade jag ben själv efter och fick lite tips i knäböjen, nu klarar jag iaf 80 kg med tillräckligt djup.. det är lugnt, bara 50 kg för lite 😉 Blev knäböj,hacklift och benspark.. Riktigt skön pump och helt slut i framsida lår!
http://idaafransson.blogg.se/ Snart kommer älskling hem och både hon och jag är lediga i helgen 🙂 Katten med då…

Ida har gjort om i köket och tänkte slänga mina kära kosttillskottburkar! Men hon var snäll och ställde tillbaka dom, mina tomma kosttillskottförpackningar… Normalt?
Blev för övrigt riktigt bra i köket, hon är så duktig 😀

Har börjat planera min deff lite,kommer nog bli 5 veckor ungefär, återkommer om hur jag ska lägga upp det 🙂

Trevlig helg!

3 kommentarer

Lämna ett svar