Kortdeff.. var ju tvungen..

Hade bestämt mig för att inte deffa något förän i November men så bestämde Ida och jag att vi ska åka utomlands nu i veckan 😀
så ”var tvungen” att köra en liten kortdeff… Så i onsdags började jag dra ner lite på kolisarna samt började med promenader. Från cirka 350-400 gram kolisar om dagen till cirka 150-200 gram och 30-60minter promenad om dagen har det blivit och har tappat uppskattningsvis något halvkilo fett iaf…

Igår tränade jag rygg och blev lite slö, kanske pga av att jag dragit ner på kolisarna?

För att träna hårt och tungt behöver man äta mycket kolhydrater (exakt hur mycket är givetvis individuellt)

Idag körde jag mage, underarmar och båda tjejmaskinerna. Var stark i hammercurl där jag körde på 36kg-hantlarna, ganska ostrikt dock…
Lyckade även träna sönder den ena tjejmaskinen idag haha 🙂
Avslutade med 5 minuter stepmaskin, 1 minut på tå, 1 vanligt, 1 min på tå, 1 min vanligt, 1 min på tå…

 

Lämna ett svar