Slutet på deffen…

Blev en timme promenad innan frukost igår.. hungrig i slutet på promenaden så var riktigt gott med havregrynsdrink bestående av 2dl havregryn, mjölk, blåbär+hallon, 15gram whey100 och 2 ägg :D
Resten av dagen blev minimalt med kolisar, bara de från grönsakerna jag åt samt ett knäckebröd efter träningen… körde bara mage och 15min SNABB promenad på bandet! Gick i typ förton km/h 😛
En timmes promenad till på kvällen…

Idag är sista deffdagen, endast 1,5dl havregryn i morgondrinken sen blir det som igår ungefär… 1 timme promenad vid 11, gym i eftermiddag (ben lite lättare) sen en timme promenad i afton.. Sen har jag tänkt mig en promenad innan frukost imorgon oxå för att sedan fylla på med kolisar fram till torsdag då jag tänkt att ta kort! (Kortet som ska skickas in till body)
Jag kommer även att börja med kreatin imorgon, kolhydratspulver+ALA för att få bättre inlagring av kreatin. Sedan kör jag det har jag kvar av crack och NO-xplode innan träningarna (PWOs)

 

Lämna ett svar