Tabbe på gymmet!

Jobbat hela helgen som sagt och har nästan hela tiden gått och stört mig på att jag är så jävla tunn på övre bröst så det var extra skönt att komma till
gymmet idag och få fin pump i övre pecsen!

Inledde med snedbänk på 100kg och klarde 7reps, nästan 8…
Satte upp ett mål nu, i mitten av november (då jag räknar med att vara stark!) ska jag klara en 8a på 110kg!

och det här borde jag inte skriva för jag skäms lite haha men jag klarade inte 8 men jag försökte och misslyckades 😛 Fick alltså rulla ner stången men som tur var fanns det fler folk på gymmet så jag fick lite hjälp! Dom hjälpte mig att lyfta upp stången och jag låtsades om att inget hade hänt 😛

Blev 4 set snedbänk sen 2 set i smithen med lite mer lutning, 2 set hantelflyes, 4 set utsida i cable och 2 set utsida med hantel. Sedan mage 7-8 set typ… Började med anabolic T-boost idag och tog 2 kapslar innan träning, 1 lose it samt 3 kapslar rappid pump (hade en sån sample av den)

 specialtöntig bild lite.. blablabla…

Lämna ett svar