Dagen före…

Imorgon är det dax för korttagning som jag tjatar så förbannat om hela tiden! Sitter och läser om hur bodybuilders gör inför tävling med tömmning, påfyllning, uttorking osv.. det är en hel vetenskap! Tyvärr har jag varken kunskapen att göra som dom gör och dessutom är jag inte i tävlingsform eller ”behöver” vara det. Dock kommer jag göra en liten uttorkning imorgon (för att se hårdare ut) och idag och imorgon fortsätta fylla på med lite extra kolhydrater för att se mer fyllig ut!

Imorgon ska jag jobba dag på Ekbacken och på morgonen blir det en havregrynsdrink och vatten som vanligt. Fika på jobbet blir fika och kaffe. Äter mat på jobbet om det är något gott (hej jag är kräsen) annars blir det 2 bars och inget mer vatten under dagen. På eftermiddagen kommer jag äta riskakor, druvsocker samt ett par mindre mål med vitt ris. Innan korttagningen på kvällen ska jag inta en portion No-xpolde och plasmajet. Pumpa upp axlar och övrebröst är ett måste, men kommer nog bli att ha lite pump i resten av kroppen oxå.

Om det är någon som läser som har något tips eller idé om något jag bör göra annorlunda är jag tacksam för den hjälp jag får 🙂

 Det här är min daxform, hoppas jag hinner kötta på mig lite tills imorgon 😛

Lämna ett svar