Blir aldrig nöjd..

Kollar igenom bilder och tänker på hur jävla hårt jag ska träna mina ben! Och att nästa gång ska jag försöka deffa ner mig några hekto till samt lära mig posera lite bättre 😛
Är det som är kul med bodybuilding (även om jag inte tävlar är det väl det man gör), det är kul att träna och förändra sin kropp och även fast jag är nöjd så blir jag aldrig helt nöjd, det finns alltid saker att förbättra!
 

Nu ska jag ner och hjälpa en med kost och träningsupplägg sen blir det BENträning 😀 Börjar jobba 13,00 idag som personlig assistent, så blir förmodligen en lugn fredagkväll igen 🙂 Slutar 09,00 imorn och kan bli ett gympass imorgon på dagen innan jag börjar 15,30 på Stenbäcken där jag är till 16,00 på söndag… Sen på måndag hoppas jag att dom ringer från body (ska bara välja ut några bilder jag kan skicka in i helgen!)

Lämna ett svar