Älskar det här!

Bra helg på jobbet, mycket kortspel och en del biljard 🙂 Men alltid skönt att sluta när man varit där över ett dygn i sträck.. Åkte till mina underbara föräldrar i Horn efter jobbet sen var jag i gympasalen med den ena jag är stödkompis åt, jag provade att lira lite fotboll och det kändes inget i knät! Var lite svårt att spela dock, hade bara hala strumpor men iaf, inget i knät 🙂

Sen till Vby och göra det jag sett fram emot hela helgen, dels träffa min Ida och dels träna på http://www.traningshuset.se/. Jag vet att jag ofta skriver att passet var skönt, grymt blablabla men igår var det helt gudomligt 😀  Plasmajet+crack ger ett sjukt tryck och faktum är att en del av trycket även behålls efter träningen! Ett sjukt tryck när man är nerdeffad är väl bland det bästa man kan uppleva eller?

Innan har jag klarat en 7a som bäst tror jag med 41kg i axelpress…. Igår inledde jag med en 10a 😀
2a och 3e set gjorde jag en 5a med 44orna med liite hjälp bara..

Sen gjorde jag en ny grej, är inget jag skulle lära ut tll någon eftersom det är ett fel utförande av övning egentligen, men jag körde iaf i axelpressmaskin (där handen egentligen ska vara över armbågen) men jag körde med handen en bit framför och koppla således in utsida axlar mer. Känns idag 😀

Sen snedbänk i smith, hantelflyes på lutande bänk, utsida axlar med hantlar och avslutade med underarmar, först ”vinkövning” för insida underarmar sen någon lurig specialmördarövning som PG visade, den funkade för jag var död i underarmar efter…


En av bilderna jag skickade till body.. bilden skulle helst var avspänd och visa helkropp och ansikte.

Lämna ett svar