Träna tungt!

 Som bodybuilder har jag investerat så mycket i min kropp att jag måste förvara den i ett bankfack om nätterna…

Var nere och tränade i morse, första passet sen i torsdags… I fredags festade jag lite så tränade inte fredag lördag på grund av det, sen igår jobbade jag…

Beslutade innan passet att jag ska köra en tung vecka, dvs tyngre vikter och färre reps! Jag  brukar ju alltid variera träningen så jag kör varierande antal reps på samma pass, oftast mellan 4 och 15 reps, men nu tänkte jag kör en tung vecka som sagt och ligga mellan 4 och 6 reps! Utsida axlar blev lite blir reps, 6-8, eftersom det är så lätt att koppla in trapsen där om man kör för tungt…

Mitt pass såg ut så här:

* 3 set axelpress (hantlar!) me lite lutning – 36kg *6 reps, 39kg * 4 reps, 39kg *4reps

* 5 set axelpress i smithen – 90 kg*6 reps, 95kg*5 reps, 100kg*4reps, 100kg*4reps, 105kg*3 reps

* 3 set lyft åt sidan i CC – 20kg * ca 8reps, 20kg * ca 8 reps, 20kg * ca 8 reps

* 3 set lyft åt sidan lutande på bänk – 16 kg* ca 6 reps, 16kg* ca 6 reps, 16kg* ca 6 reps

 Syrran och Emme var nere förra veckan. Hon är bra gullig den här lilla ungen!

Den här veckan ska jag försöka skriva lite mer här, bland annat ett inlägg om magträning och lite om hur man kan variera tyngre och lättare träningsperioder så fortsatt läs och kommentera gärna, har inte fått nån kommentar på typ förton år nu!

Nu blir det benträning om en timme drygt sen ikväll är det jobbet som gäller…

Lämna ett svar