Tillbaka igen :)

Riktigt dålig aktivitet här och det kräver en förklaring…
För 2 veckor sen eller när det va jag skrev kände jag mig lite nere typ, inget allvarligt men lite allmänt så bara sen jobbade jag mycket och kände inte att jag hade tid att skriva och ingen direkt motivation.

Ingen tid kanske låter töntigt, ”tar väl ingen tid att skriva ett inlägg” men faktum är att det tar tid, jag måste ju tänka igenom vad jag ska skriva så det inte låter för jävligt 😛

Jag ser i statistiken att jag ändå har en hel del läsare kvar vilket jag tycker är kul 🙂
Träningen går bra tycker jag, men märks att det är sommar, blir lite mer fest och lite mindre fokus på träning trots att jag fortfarande tränar hårt, äter bra och tar mina kosttillskott… Har varit ute o åkt en del nu och då är det lite svårare me maten och det, förra veckan åkte vi till Grythyttan på fest sen i söndags till idag har jag varit i Stockholm, Gnesta och Linköping..

Tränade ett pass med Pernilla i Sthlm sen ett pass med Jocke i Gnesta igår och idag blev det dubbla pass på tränigshuset och en golfrunda med Jonte, Anton och Robin…
Imorgon blir det förhoppningsvis beachvolley vid 13 och fotbollsmatch på kvällen. Lojal hemma!
Är fortfarnde skadefri (någorlunda!) i fotbollen och det känns ju självklart bra! Vi har spelat 4 matcher hittills och vunnit 2, 1 lika och loosat 1… Imorgon (idag) bör vi vinna och jag hoppas att jag är tillbaka på mitten igen, sist fick jag spela mittback vilket jag inte tycker är så intressant men klart jag ställer upp för laget 😉
 
Ligger på cirka 6,6-6,8% i BF nu tror jag och tänkte börja deffa lite snart 🙂
Hade faktiskt tänkt att börja nästa vecka men eftersom jag ska jobba ihjäl mig, 95 timmar(varav 3 sovande jour) på jobbet blir det, rätt sjukt… Men kanske börjar lite smått ändå, behöver ju inte så stora förändringar egentligen när jag deffar, lite mindre gainer, lite mindre portioner och lite mindre kolisar på kvällen är i princip vad jag gör när jag deffar!

Skulle lägga in lite nya bilder här men tar tydligen förton att lägga in så struntar i det….

Lämna ett svar