Städning – cardio! Arnold och jag…

Sov länge idag, till halv elva! Känns konstigt men rätt skönt.. känner mig lite halvkrasslig så kanske va därför, kännner mig även lite halvkrallig 😛

Sen har jag städat idag, astråkigt! Men tänkte innan att nu blir det ett bra cardiopass här 🙂 Städning förbränner fett. Alla fysisk aktivitet förbränner fett. Och det är skönt efteråt med!

Träningen går bra nu, köttat på mig lite tycker jag, även axlarna som fortfarande är viktigast men går o stör mig lite på att utsida axlar är för små! Kollade lite på Arnold som än idag av många anses som den bäste bodybuildern genom tiderna och även han har lite små axlar – självklart sett i förhållande till det runt omkring – pecs och överarmar!

Var för övrigt en kompis som är mycket kunnig inom träning som tyckte min fysik var lik Arnolds, feta pecs, överarmar och vader, kul att höra! Går ju självklart inte jämföra sig med någon som hade typ 30kg mer muskler, bättre symmetri, hårdhet och allt, men om man ser till kroppsformen som ja beskrev innan.

arnold schwarzenegger Är det Arnold eller är det Per Ekbjörn!?

Lite vila nu, sen gymmet för att försöka förbättra just axlar.. övre bröst med såklart sen mage oxå!

Lämna ett svar