Gästträning!

 foto: http://www.christercarlsson.com/

Nere vid 12tiden med danne robin och debutant som ska bli atlet, vikke 🙂 Jag körde mage och 10 min step
Sen på kvällen var jag hos mogge i hans gym! Övre bröst och axlar..  Kul att träna på nytt ställe och snacka lite träning och kosttillskott!

Imorgon tänkte jag skriva lite om mer om min deff sen ska jag försöka klura ut något annat spännande att skriva om!

En träningsmyt: Naturligt smala människor behöver inte träna

Jodå, motion ger många positiva effekter på kroppen förutom viktkontroll, den är en viktig nyckel för att må bra! Bland annat kan man förebygga många av våra välfärdssjukdomar, som ålderdiabetes, benskörhet, hjärt och kärlsjukdomar.. Det är faktiskt bättre att vara lite småfet och aktiv än smal och inaktiv!

Det här är mitt 200e inlägg 😀 Grattis

3 kommentarer

Lämna ett svar