Snart ny vecka me träning :)

Vilodag idag men blev en liten promenad iaf, det är ok även när det är vilodag 🙂
Imorgon blir det förmodligen en promenad på förmiddagen, köttigt axelpass vid 14tiden och kanske ett mage+underarmspass på kvällen!

Även fast jag vill vara stark så är det viktigaste att få kontakt med muskeln, alltså att det känns i just den muskeln man tränar och ibland måste man gå ner lite i vikt för att få kontakt, det kan kännas jobbigt  men för mig är det viktigare hur kroppen ser ut än hur stark jag är.. men som jag sagt förr, en stor muskel är en stark muskel och där återkommer jag till en av mina favoritmyter: Bodybuilders är inte starka, dom är bara upppumpade!  LOL!

 

Läste om Grönt te häromdagen, tydligen så tas de nyttiga catechinerna i teet upp mycket bättre om man häller i några droppar citron i teet, kan vara en bra idé!

Ska försöka ”orka med ”ett eller två konditionspass på gymmet i veckan och träna fotboll torsdag och lördag så jag nån gång kan få upp konditionen lite! Börjar även med ett nytt busigt kosttillskott imorgon, HMB.

* HMB – beta-Hydroxy beta-metylbutyrat – syntetiseras i kroppen ur den grenade aminosyran L-leucin. HMB spelar en betydande roll förkroppens förmåga till reparation, muskeluppbyggnad och fettförbränning. Åtskilliga studier visar att HMB förhindrar muskelförlust under och efter träning för såväl styrke som uthållighetsatleter.

Mina förhoppningar med HMB är främst att det ska verka antikatabolt, dvs spara muskelmassa nu när jag ska börjar köra mer kondtion (försöka köra mer kondtion iaf… !)

 

En kommentar

  1. Jag är ju en sån där vanlig träningsgrabb då, som inte har som mål att att bli så stor som möjligt. Tvärtom vill jag bli stark och smidig utan att bli för stor. Så jag ser verkligen fram emot fortsättningen.

Lämna ett svar