Match och massa mätningar!

Match idag vid 14,00 i Gamleby mot Tjust, elit 4 lag, mening att dom skulle ha B-lag men det hade dom inte tydligen… Elit4 lag mot div 6-lag så blev förlust med 5-1(?).. Jag började som mittback men var värdelös och gick och tjurade och töntade mig så fick gå upp som innermitt där det gick bättre! Köttade inte ner så många idag men blev ett par hyfsade dribblingar och några bra pass iaf, dessutom en fin assist till Masrus som gjorde målet!

Går inte lika bra att spela när man hostar och äcklar sig som en idiot men kändes ändå ok.. Vi hade bara en avbytare och saknade en del viktiga spelare så helt ok insats av HHIF, bra grabbar! Kroppen hölll även idag, körde med tejpad fot och det hjälper en del..
 Skulle behöva lite mer kött på underarmarna för att matcha mina hyfsat stora överarmar

Fettmätarfest här i afton

Robin, Vendela, Petta, Anton, Kim och Danne här på kvällen för att mäta fett! Petta hade imponerande 5,9% första mätningen sedan ännu bättre, 5,8%!!! RIKTIGT BRA!  Man ska egentligen köra två mätningar och ta medelvärdet, normalt sett skiljer det bara 0,1 eller 0,2% mellan två mätningar. Jag fick 6,6% igår och 7,1% men känns som jag har 6,8% så vi säger 6,8% 😀 Nu blir jag sugen på att deffa ner mig under 6% men det blir till sommaren..

Imorgon börjar jag med kreatin (läs om kreatin mitt inlägg 5e januari) Jag börjar även med ALA som bland annat förstärker effekten av kreatin. Dessutom börjar jag med en för mig ny preworkout-produkt: NO SHOTGUN, ska bli intressant!

Kommer förmodligen öka 2-3kg nu på en vecka, kreatin binder vätska och mina glykogendepåer kommer fyllas på nu när jag börjar äta mer kolisar! Tanken är att hålla fett% under 7, eller bara gå strax över 7% innan min rätta deff sedan i maj…

Imorgon promenad vid 10 sen gym typ 14,00, övre bröst och axlar <3

Dagens träningsmyt med sanning: ”Ät pasta dagen innan match” Ja det är korrekt, men ris, potatis, bröd osv går lika bra då det oxå innehåller mycket kolisar, anledningen till att man ska äta mycket kolisar dagen innan match/tävling är för att ha välfyllda glykogendepåer för att kunna prestera bättre och kolisarna som används under matchen är dom man fyller på med dagen innan och samma dag 🙂

Lämna ett svar