jag gillar ju att träna…

 foto: http://www.christercarlsson.com/

Idag när jag kom till gymmet var det en från tidningen där som skulle ta bilder på mig, lite pinsamt och lär ju inte vara mindre pinsamt när det kommer med i tidningen sen… Spännbild i Vimmerbytidning!

Sen tränade jag ben, hacklift, benspark, liggande och sittande legcurl och tjejmaskin…. sen lite reheb för knän, enbens knäböj på balansbräda mm, kändes bra i knät idag så det var skönt! Provade dips idag oxå, äkta dips och klarade 27 stycken.. är väl helt ok antar jag med tanke på att jag inte kört dips nånting knappt!

På fredag ska jag och jerry maxa på 135kg i bänk, både han och jag har nyligen tagit 130… sen ska jag, jerry, viktor och danne köra max på vår egen kroppsvikt i bänk… blir lite tävling alltså 😀 Sen ska vi köra snedbänk på halva kroppsvikten, vila 1 minut, samma igen, vila en minut sen samma en 3e gång… Kan bli skoj 😛

Sen börjar jag nog min 2(cirka) veckors deff! Ska ner till 7% bf iaf har jag tänkt…
Nu ska jag gå o titta på min nya kosttillskott, läsa lite på burkar och tänka på vilka resultat dom ska hjälpa mig till hehe… Sjukt lite 🙂

3 kommentarer

Lämna ett svar