Havregrynsdrinken.. igen!

 Dom veckorna jag inte hade internet var jag tvungen att göra nåt annat på datorn så då gjorde jag om lite bilder, astöntigt jag vet men vafan…

Nu är den här jobbhelgen slut, varit riktigt bra helg på jobbet men alltid skönt att komma hem på söndagkvällen!
Imorgon blir bröst, axlar mage på förmiddagen sen rygg baksida axlar och ev underarmar vid 18…
Jag är jävligt laddad!

Jag ska återigen slå ett slag för havregrynsdrinken(atlasdrink), kom hem 20,30 och orkade helt enkelt inte laga någon mat, istället tog jag cirka 3 dl havregryn, 2 ägg, mjölk och blåbär+hallon och drack det… inte direkt asgott men helt ok och allt jag behöver få i mig: Rätt kolhdrater, en hel hyfsat bra fett, fibrer, protein och massor vitaminer, mineral och anitoxidanter!

Det går ju självklart variera mängderna av allt i drinken och att lägga till andra saker, tex äckliga bananer eller linfrön och bröte.. Förslagsvis minska mängden med gryn under deff och öka mängden bär…

2 kommentarer

Lämna ett svar