Atletbesök och planeringar!

Micke kom hit förut för fettmätning och blev kvar några timmar, mycket att snacka om nu när det ska storsatsas med träning och kost både för honom och mig närmsta tiden!

Han trodde han låg på 12% men hade bara 9,5% så det var ju positivt! Nu kommer han bygga ett tag men ska försöka hålla hyfsad form utan att lägga på sig för mycket fett (samma tänk som jag!) sen ska han deffa ner sig till 5-6% (!)

Skrev med Chris Harnell – atleten med i stort sett perfekt fysik som syns mycket i Body, han berättade att han ligger på 4% bf på bilderna i tidningen, det är sjuukt bra! Och det fick mig att ändra min målsättning i sommar, att deffa ner mig till 5,5% istället för 6%.. låter inte som så stor skillnad men det är ett stort steg där…

Men nu först, BYGGA muskelmassa!

2 kommentarer

Lämna ett svar