Vill till värmen…

Cypern, underbart.. vill åka nånstans där det är varmt igen tillsammans med Ida!

Jobbar ikväll sen 08,15 imorgon till 15,00 på lördag… alltså vilodag imorgon, behövs efter 5 dagars träning på raken! Längtar redan efter nästa pass som blir rygg! Nytt år = nya muskler! Eller samma men lite större 😉

Fortfarande samma grejer som gäller i princip, större lår, större axlar och övre bröst sen går det alltid förbättra lite på allt annat oxå! Siktar på att komma ner till 5% bf i sommar sen hålla mig runt 6% ”offseason” i sommar…
Kan bli något konditionspass i veckan senare i vår, men det får jag se då!

Tittade på grabbarna igår när dom spelade fotboll inne, blev lite sugen faktiskt men det är fler nackdelar med fotboll, det förstör min gymträning, jag blir lätt skadad, jag blir tjurig när det går dåligt (moget!!) och det tar tid… Så ingen fotboll för mig den här säsongen men jag kommer stötta HHIF genom att titta på så många matcher som möjligt 🙂

Lämna ett svar