Tränat 2 gånger…

Nu har det gått ungefär en månad sen jag började ”bulka”. Det känns som jag fått tillbaka den muskelmassan jag tappat i sommar.. Förutom låren som jag fortfarande inte kan träna ordentligt. Insida lår i tjejmaskinen går bra och raka marklyft (baksida lår) funkar bra. Den här veckan blev det 6 pass på 5 dagar och jag tycker det är fantastiskt kul att träna 😛 men väldigt frustrerande att inte kunna träna ben…

Jag räknar inga kalorier men ligger på ett litet kaloriöverskott eftersom jag nu gått upp något i fett % och ligger uppskattningsvis på 7-7,5%. Jag äter cirka 200-250 gram protte och om dagen och cirka 300-350 gram kolisar. Fettet är som vanligt svårt att räkna på men kanske 50-100gram om dagen.

”Har du tränat nåt? 2 gånger.. på gym”

Tränings/kosttillskottsplanering närmsta 3 månaderna

Jag har nu kört en preworkout som heter Crack i 4 veckor och nu tänkte jag köra No-Xplode i cirka 3 veckor..
Sedan ska jag försöka ta en vecka där jag bara tränar något eller ett par lite lugnare pass. Efter det ska jag börja med Novdex och köra det i 6 veckor och samtidigt börja med Halodrol i 3 veckor. Efter dom tre veckorna kör jag Crack eller någon annan PWO i 3-4 veckor till den 20 november då jag åker till Thailand. Cirka 2 veckor innan 20 November blir det en deff då jag ska ner till ca 6% BF.
Förhoppningsvis kommer jag då lagt på mig lite kvalitéskött 😀

Benen ligger nu ännu mer efter överkroppen så när(om?) knät blir bra så ska jag träna ben förton gånger i veckan!
Symmetrin på överkroppen har blivit bättre tycker jag men fortfarande axlarna som ligger lite efter så dom som prioriteras. Har även kommit på att baksida axlar måste bli bättre så dom är på gång nu 🙂 Övre bröst är ett annan ”problemområde”
Vill självklart vara så stark som möjligt men är fortfarande hur jag ser ut som räknas och även fast jag vill träna med så tunga vikter som möjligt så är ”kontakt” med muskeln det viktigaste!


Fick träffa min söta systerdotter i helgen när Ida och jag var i Stockholm på bröllopsfest 🙂

 Det här är ingen gulligullblogg, det är en träningsblogg, men Ida som är min flickvän sedan några veckor tillbaka får mig att må väldigt bra och även det påverkar hur träningen går 🙂 Hon är inget träningsfreak som mig men tränar lite och kommer att börja träna mer snart..

Lämna ett svar