Kondition på gång?

 

Gästträning i Hfred förut, körde hantel/axelpress (mycket lutning på bänken) sen stående axelpress med stång, utsida axlar lutande på bänk, utsida axlar i cable… Riktigt bra tryck! Sen triccar, pushdowns med rep och bak med axlarna.. sjukt tungt trots relativt lätt vikt! Sen frenshpress med rep i cable, första gången jag provade och trodde triccarna skulle sprängas! Nej det trodde jag faktiskt inte men sjuk pump 😀
http://www.czamorano.blogg.se/ är duktig instruktör/PT!

Skön jazzareftermiddag med lite besök, och nu laddar jag för ett litet löppass på träningshuset, eller ute.. har inte bestämt mig än 😛 Gillar egentligen iinte så jättemycket att springa omkring när jag inte spelar fotboll, bandy eller likande, men måste ju fixa konditionen innan serien börjar 🙂 Är inte ute efter att bli atletlöpstark men vill/måste ändå får bättre ork än nu, är ju ändå innermitt och det är roligare om man orkar springa mer på matcherna!

Det här blir mitt 7e pass på 4dagar…Atletsvinfasoner.com

2 kommentarer

Lämna ett svar