365 days. There is no offseason.

Nere på gymmet med Robin förut, hantel-lover idag.. 3 set utsida axlar med hantel, sen 3 set lutande hantelpress på 2a lutningen, sen 3 set på 3e lutningen (hantel/axelpress) sen 2 dubbelset i CC, grymt tryck i pecsen 😀 Sen utsida axlar i CC… avsluta med 3 set triccar!

Hade tänkt gå ner och springa på löpbandet ikväll men så fick jag reda på att Offe http://czamorano.bloggsida.se/ (ny blogg) och dom ska spela innbandy ikväll så jag åker dit och lirar lite bandy istället, roligare och mer givande!

Spelade match i fredags om jag inte skrivit det? Fortfarande träningsvärk i Quadsen och Höftböjare! Vi spelade 3-3 och jag gjorde en rätt bra match, kämpade väl 😛  Beröm till hela laget som lyckades vända 1-3 till 3-3, det här kan bli en bra säsong.. Vi kan bara vi gå inför det!

http://www.laget.se/HORN_HYCKLINGE_IF/14556-start.html Får beröm för min andra halvlek, tycker dock jag va bra i första med…

Att det är lättare att bygga muskler om man samtidigt lägger på sig lite fett vet ju dom flesta av oss om nu men visst är det skönt om man kan försöka hålla sig i hyfsad form hela tiden? Tycker det här är bra citat:

”365 days. There is no offseason”

Lämna ett svar