Mål och planering!

Blev dubbla pass idag + en pingsmatch 🙂
Körde ju axlar mage vid 11tiden sen 18 typ rygg och baksida axlar, sen direkt efter spelade jag och Jens pingis, en 5 setare och vem vann? Jo det gjorde ju Rep såklart hehe 3-2 i en tuff och rolig match! Riktigt kul med pingis ju!

Jo tänkte skriva om mitt mål/planering: Den här veckan då så ska jag deffa bort ett par hekto till sen utomlands på fredag, träningsfritt och en hel del slarvande kommer leda till att jag tappar en del muskler, så närmsta veckorna går åt till att träna upp det igen!

I början av januari ska jag köra en ”köttarperiod” med kreatin och någon preworkoutprodukt och försöka att inte festa så mycket..då blir det 4-5 gympass i veckan,  blir cirka 6-7veckor sen är det ju det här med fotbollen som jag tycker om men som sabbar lite med träningen, men ska försöka att ta nån månad och träna upp kondtion och köra 3 pass / veckan (fotboll eller konditionsträning på annat sätt) under en tid för att få upp kondition som sagt sen under resten av vår/sommar bibehålla kondition med 1-2 pass fotboll/vecka..

Vill helst spela mer men då kan jag inte träna ben som jag vill och behöver! Ett dilemma… i våras och somras tränade jag inte ben alls men ska alltså försöka träna ben regelbundet hela tiden nu och räknar med att öka på omkretsen runt låren med någon cm till sommaren!

I mitten/slutet av mars kanske börjar jag en ny ”kur” med kreatin och riktar återigen in mig på gymmandet till 100%! Kommer att försöka ligga på 7,5% eller under i kroppsfett hela tiden och sedan i maj typ deffa ner mig till 6% (vilket är lite lägre än jag någonsin haft) sen under sommaren hålla en bra form på 6,5% eller under vilket inte är det lättaste…
Tanken är att till sommaren gå upp 0,5-1kg muskler, främst axlar och ben då som jag behöver mer av!

Sen i höst är målet att komma med på bodys tävlning där man får skicka in bild och sedan tas 5 kandidater ut och den som får flest röster av dem kommer med på framsidan på tidningen Body.

Detta är alltså min planering men det kommer förmodligen inte bli exakt så här, finns saker som kan ändra på planeringen, tex att man blir sjuk, utomlandsresa :P, skada osv…

2 kommentarer

  1. En fråga: vad tror du om att ha identiskt matupplägg vid deff respektive bulk bortsett från att en liter mjölk läggs till vid bulken (utspritt under dagen)? Att under bulk även lägga till ett par extra knäckemackor och att under deffen eventuellt byta ut mjölken mot några hekto kvarg. Detta för att slippa omständigheten att ändra portionsstorlek vid bulk/deff.

    Jag läste inlägget om ditt matupplägg vid deff respektive bulk och du verkar ha ett liknande tänk med samma "basmat" men att byta ut vissa råvaror samt lägga till lite mer cardio/promenad. Har jag rätt eller har jag missuppfattat det hela?

    tacksam för svar =)

  2. Ja, jag äter ju i stort sett likadant vid deff och bulk men byter ut vissa saker och lägger till mer cardio, du har rätt 🙂 Nu äter inte jag likadant från dag till dag riktigt varken vid deff eller bulk, men upplägget är ju liknande. Den stora skillnaden jag gör vid deff är att jag minskar kolhydraterna och då mest ifrån mellanmålen och på kvällen. Portionerna lagad mat blir lite mindre oxå. Hamnar vid bulk på CIRKA 200 gram protte, 400gram, 100gram fett sen vid deff CIRKA 250gram protte, 100-200gram kolisar och 50 gram fett..
    Sammanfattningsvis så tycker jag att du har rätt tänk 🙂 Lycka till!

Lämna ett svar