Ingen vet allt… inte ens Oakbear!

Åt nästan som planerat på eftermiddagen/kvällen, men blev ett extra ägg ihop med kvargdrinken, och så smakde jag liite kladdkaka som ett par klienter gjorde 🙂 Blev även en promenad när jag kom hem ihop med Jesn, cirka en halvtimme..
Imorgon jobbar jag 8-16,30, sen blir det innebandy på kvällen, det är bra cardio (fettförbränning!) Gör nog en fettmätning imorn och räknar med att vara nere på 7%, helst under…

En grej jag tänkte på när jag ser diskussionen som skapats på mitt inlägg om ägg, trots att jag har en gedigen PT-utbildning, har tränat(och ”levt bodybuilding) i 10 år och läst mycket själv så är inte allt jag skriver någon absolut sanning, jag ljuger inte för er MEN vissa saker inom träning och kost finns olika teorier om och jag skriver ju självklart det JAG tror på!

Jag är inte allmighty, ingen är det, och som Jocke skriver är det bra att snappa upp lite från olika håll och inte bara lyssna på en.. men väljer ni ändå att lyssna på EN så är det ju mig ni ska tro på 😉

Så tro på det mesta jag skriver men inte allt 🙂

Sov gott, det tänkte jag göra!

4 kommentarer

  1. Tänkte på det nu, du skriver mycket om fettförbränning och att gå ner i vikt mm. Jag skulle vilja ha hjälp som i mitt fall med att gå upp i vikt och öka i muskelmassa. Har försökt ett tag men händer inte allt för mycket 🙁 Så tips och liknande uppskattas enormt! Kollar din blogg dagligen och tycker den är grym! 🙂

  2. Fast jag vet nog mer än vad Per gör… haha

    Att gå upp i vikt är ju självklart något som kan vara svårare för andra. Men mitt tips är att du tar reda på hur stort ditt dagliga behov är. Det har per skrivit om i bloggen redan tror jag om hur man gör. Sedan så om du vill vara lite mer extrem så är mitt tips att börja läsa och väga all din mat för att ta reda på mera exakt hur mkt du äter var dag. Det kan vara väldigt nyttigt att göra det i en månad eller så för att lära sig hur mkt och vad produkter innehåller. Man kan kanske bli förvånad över hur lite/mkt 1/port spagetti egentligen är osv… Att gå upp 0.5kg-1/månaden kan anses som en okej viktuppgång, tror att det sägs att man egentligen inte behöver ligga på mer än 50kcal i överskott för att det ska räcka..men det är ju i praktiken väldigt svårt så man snackar ofta om 500kcal i överskott… Tex en extra stor gainer efter träningen akn vara ett annat tips. Men om du äter frukost,lunch,mellanmål,middag + kvällsmat så bör du nog kunna fixa viktuppgång. Ofta så är det många som "slarvar" med sin mat under dagarna fast man tycker man äter "bra" och har då svårt att se varför man inte går upp/ner i vikt..så börja väg och räkna e mitt tips.

  3. Ett litet till inlägg:
    Det är i teorin möjligt att förbränna och gå ner i fett % samtidigt som man bygger muskler men i praktiken mkt svårt. Därav begreppen bulk och deff 🙂
    Så käka på överskott..dock ej grisbulka..det är bara onödigt och blir extra jobbigt till deffen sen med massvis av kilon fett som behöver förbrännas för att 6packet ska synas :)Sen självklar så måste du ju styrketräna helst regelbundet under hela perioden… annars e det ju svårt att bygga muskler. Fast visst en del överätande utan att träna är ju även det muskeluppbyggande….men men det är en annan historia… Sen ge det tid..att bygga muskler tar tid!!!!..för lång tid :p

Lämna ett svar