Bra sömn!

Träningsfritt idag.. känner av mina baksida axel så jag hoppas på massage i veckan! Gick bara en kort promenad med Ivona idag sen har jag jobbat, bra kvällen men en tung eftermiddag.. är lite kämpigt jobb ibland!

Läste i tidingen idag om SÖMN: * Om man försöker vara ute lite på dagarna och få dagsljus så aktiveras ett hormon melatonin som gör att man sover bättre.

*Viktigaste orsak till dålig sömn är att man rör för lite på sig

* Mjölk, banan, kakao, night pro innehåller aminosyran tryptofan som är lugnande vilket underlättar sömnen om man äter det på kvällen

* Regelbunda sovtider gör att man sover bättre

Bättre sömn = Piggare på dagen (jasså?!)

Igår hände en dråplig grej som jag egentligen inte tänkt berätta för jag hatar när man är klantig, men bara för att många gillar skadeglädje 😛 Jag fick bensinstopp! (diesel för jag hade pappas bil) Sist jag fick det för typ 8 år sen kom pappa på cykel med en dunk bensin, den här gången komma Tony och CM komma och knuffa ner mig till Hydro 🙂 Jag tror man ska tanka bilen ibland för att man ska kunna köra, kan det stämma?

2 kommentarer

  1. Hehe, finns det inte en liten lampa som blinkar när det är dags att tanka?? Det hade inte Rasmus och jag på Pärlan, när vi fick bensinstopp på E4:an mellan Linköping och Jönköping… Rasmus fick lifta till en mack och köpa en dunk… 🙂

Lämna ett svar