Ledig, rolig trevlig dag!

Idag kom CZ, Dennis och Leo till Vimmerby och tränade, jag CZ och Dennis körde rygg ihop, först chins såklart – klarade 16 idag i första! 4 set chins, sedan rodd 3 set och 2 set hantelrodd, sen 4 set rygglyft sen körde jag 4-5 set baksida axlar och lite underarmar! Blev ju självklart lite fettmätning oxå 🙂

Det var kul att träna ihop, man tar ut sig lite extra tycker ja när man tränar ihop! Kom och tänka på en grej när det gäller extrem deff eller extrem träning:
”Pain is temporary, pride is forever”

På eftermiddagen åkte jag till Horn och gjorde pepparkakshus med mamma, en liten tradition vi har, och huset blev lika dåligt som vanligt så vi var nöjda 😀 Åt en hel del pepparkakor+glassyr+nonstop oxå, fan va gott!
När jag var där rang ST så jag fick prata med lilla emme, hon var inte så talför men det är man kanske inte när man är 1,5 dygn va?

 Min systerdotter, 1,5dygn gammal! Hon heter Emme (uttalas M)

Sen var jag och killen jag är stödkompis åt i gympsalen, han körde basket och styrka och jag spelade fotboll! Jag sprang omkring och fintade och sköt typ 😀 Konditionsträning, teknik, rörlighet, skottträning och så var det roligt oxå!
Sen åkte jag till Anna och familjen Zetterlund, alltid lika trevligt 🙂
Resan hem var mindre kul, kunde bara kör i 5km/h och det tog cirka ett år… (var nästan så iaf!)

 Nästa sommar ska jag var köttigare, hårdare och mer symmetrisk än i somras… Överst på min önskelista står, i år igen, större axlar! Rösta på axelpartiet kanske? 😛

2 kommentarer

Lämna ett svar