Det blir lugnare snart?

 

”Det är mycket nu, det blir lugnare snart” Det är bättre att ta tag i träningen/kosten då. Blir det verkligen lugnare snart? Ibland har vi mycket ursäkter för att inte träna eller äta bra. Eller ursäkter för annat. Ibland tror vi verkligen att det ”blir lugnare snart” . Vi väntar på de perfekta omständigheterna. Men det perfekta omständigheterna kommer sällan. Vi får acceptera det. Det är livet. Visst, IBLAND kan det vara en period med ovanligt mycket men om ni tänker efter, det är alltid något, eller hur? Acceptera det, stressa inte upp er och planera in i ert liv att det är saker runt omkring. Väntar ni till måndagen med att börja leva hälsosamt? Varför inte börja NU? Det kommer inte vara lättare på måndag.

Med det sagt vill jag önska alla en trevlig helg. Min helg ser ut som följande: Nu (23,00) har jag jobbat klart för ikväll. Idag har jag vari med Levi hela dagen (underbart) och har inte kunna jobba alls knappt förutom korta svar på mejl. Men ikväll har jag varit rätt effektiv trots att jag är trött. Imorgon lämnar jag Levi till Agne och Anette eftersom både Tina och jag jobbar. Jag lämnar honom 08,30 för att börja på Folåsa 09,00. Då åker vi till Liseberg och kommer tillbaka på kvällen, sen sover jag jouren där. Eventuellt tränar jag på söndag morgon innan jag slutar vid 10. Då åker jag hem en sväng och fixar så mycket jag hinner här innan jag åker till Vimmerby och träffar hockeylaget och snackar kost med dom vid 13. Vid 14 ska jag träna med en stödkompis, efter det åker jag till Horn och äter och kanske tar en tuppis. 17 ska jag hålla ett pass i Horn, de blir backintervall. Efter de kanske jag ser en halvlek på B-laget innan jag åker hemåt igen. På söndagkväll ska jag försöka hinna klart ett par kostscheman till. Mycket den här helgen och nästa vecka ”men sen lugnar det ner sig….”
 
”Stress är inte att ha mycket att göra utan när vi tänker på hur mycket de är och framförallt när vi börjar oroa oss över det”
 

Lämna ett svar