Viktigt med sömnen

Jag älskar att ha en liten son och att ha mycket att göra men det börjar ta ut sin rätt nu. Efter en period med sjukt mycket på gång samt att Levi håller oss vakna mycket på nätterna känns nu. Ikväll är jag fantastiskt trött, ändå har jag tagit två tuppis idag. Min tinnitus är värre än vanligt också. Trots att det är fortsatt mycket så kommer de ändå bli lugnare framöver. Dessutom kommer jag nog att boka in en tinnitus-massage eller två snart ☺️  
 
Förhoppningsvis är det en fas nu då Levi sover sämre och det snart Kan bli bättre. Vi räknar inte med att få sova en hel natt, det gjorde jag inte ens pre-Levi-tiden men att bara få vakna ett par gånger vore skönt?
Nu låter jag gnällig kanske och det är inte meningen, jag trivs trots dålig sömn väldigt bra med livet och jag ser fram emot att få igång företaget och allt vad det innebär. Det är ingen brådska eftersom jag redan hjälper så många men ska ändå bli kul att komma igång. 
Så småningom kommer jag att börja deff lite, jag fick en väldigt bra anledning igår☺️
 
Längtar efter bra form?
Det här med sömnen vet ni alla att det är mycket viktigt. En sak jag inte tänkt på så mycket men ändå vetat om är att återhämtning blir sämre vid dålig sömn och det blev väldigt påtagligt nu, i söndags tränade jag axlar och triceps, normalt får jag träningsvärk dagen efter men nu kom den två dagar senare vilket tyder på att återhämtningen är sämre. 

Lämna ett svar