Mycket på gång☺️

En väldigt hetsisk period just nu där bloggandet dessvärre blir lidande. Det är till och med så mycket nu att träningen blir lite lidande, men bara lite? eftersom jag har förmånen att kunna träna på arbetstid. 
Det händer mycket nu och det är riktigt skoj. I söndags jobbade jag och sov jouren till måndag då jag åkte direkt till lillsved och min kurs ”Entreprenörsutbildning inom idrott och hälsa” . Där var jag till tisdag eftermiddag sen hem till de finaste. Det var två roliga och intressanta dagar på Värmdö där jag fick ny inspiration. Om nån av mina kursdeltagare läser blogg så: tack för de här dagarna☺️
Sen onsdag em till jobbet och hem därifrån igårkväll sent.. 
Dessutom lite hemmastudier, hjälpa mina duktiga klienter online samt jobb med hemsidan. Det går sakta men säkert framåt där, det kommer att ta lite mer tid såklart när jag jobbar så mycket. Atm är det fokus på att komma på en bra logga, det är lättare sagt än gjort ska jag säga er. Idag har jag myst massor med Levi sen ikväll jobb igen. Hoppas på ett gympass ikväll igen, igår blev det ett bra ryggpass och lite badminton. 
 
Min form blir sämre och sämre (medvetet) och vikten igår på jobbet var 88 kg. Det känns bra och skulle Jag känna mig för ut form så skulle jag ta en vecka deff så brukar det kännas bättre igen ? 

Lämna ett svar