Gillar mina jobb

Lite nattbloggande här. Levi ville inte sova så tog honom nån timme innan Tina matade honom och nu låter de som han sover igen ☺️ Dock har jag lite svårt att somna om när jag varit vaken så men lite blogg, spikmattan och en Propod så somnar jag nog snart ?
Igår jobbade jag på Folåsa för första gången på två veckor. Det kändes bra! Trots att jag startat företag så kommer jag att jobba kvar både där och med mina stödkompisar. Går företaget bra så blir det lite mindre men kommer ändå jobba där ibland. Fick träna rygg på jobbet ☺️
Jobbet som onlinecoach trivs jag väldigt bra med Också. Att hjälpa människor nå dina mål och att må bättre mår jag väldigt bra av också. att få meddelande som dessa tex, flera gånger i veckan, gör mig glad:
 
#ekbjörnonlinecoach
www.ekbjorn.se ☝️

Lämna ett svar