Ninja warrior uttagning ?

Idag vid åtta åkte jag, Jens och Madde till Karlstad. Testerna började vid tolv. Första testet var Harres test. Jag har aldrig gjort det innan och med tanke på det så gick de ändå ok. Hade en tv-kamera hack i häl oxå under hela ”loppet” ?
Klarade banan på 12,36 vilket inte är nån jättebra tid. Jag är dock nöjd eftersom de var första gången jag provade banan och även om jag är rätt snabb så är jag inte direkt specialsmidig?
 
Andra momentet var chest to bar, dvs chins där bröstet ska nudda stången, sen när man inte klarar de är de vanliga chins (hakan över) och jag kalrade 18+7. Egentligen 21+4 för de har jag filmbevis på men ok…
Chins är jag hyfsat bra på men reglerna var mycket mindre strikta här än jag är van vid vilket missgynnade mig. 
 
Nästa gren var max antal burpees på tre minuter vilket var sinnessjukt jobbigt! Jag klarade 55. Alla var inte supersnygga, ändock godkända ☝️
 
 
Sista grenen var att hänga i hand. Först ena handen sen när man var trött fick man byta sen byta tillbaka igen osv tills man inte orkade längre. 3,09 klarade jag vilket förmodligen var en av de bättre tiderna. 
Jag var även på intervju med Hans Viklund och en till ☺️
 
Totalt var vi 70-80 pers tror jag. Hur många som går vidare vet jag inte exakr men typ 20 tror jag. Jag får besked i slutet av juni. 

Lämna ett svar