Behåll formen på semestern

Många som lägger träningskläderna på hyllan så här års. Även den bra maten och kosttillskotten läggs på hyllan. Eller maten kanske inte läggs där men.. Och kosttillskotten ligger väl redan där? Ja men ni fattar… 
Själv tränar jag inte lika mycket och jag äter sämre och jag festar mer. Dock lever jag efter ”sköter man sig i veckorna ”kan” man slarva i helgerna”
 
Nu slarvar jag i och för sig lite i veckorna med men försöker träna iaf 3 pass och äta bra förutom när jag slarvar :p Äta näringsrikt och högt med protein och köra mina kosttillskott http://www.muskelbygget.se/
, dels för att behålla muskelmasa och dels för att hålla formen. Även för hälsan. 
 
Istället för att ta tio steg framåt under året och gå 5 tillbaka så försök att sköta träningen, maten, sömnen och kosttillskotten i veckorna sedan slarva i helgen, och istället bara ta ett steg tillbaka, eller till och med behåll muskelmassa och form. Jag vet att man lätt bli lat, men försök att ta dig i kragen, klarar du det inte själv så be någon att tjata på dig 🙂 Eller läs vad jag skriver och ta till dig det… 
 
Jazzdeff
 
Förra veckan tränade jag tre pass och ”jazzdeffade” . Jag räknar inga kalorier och jag äter inte perfekt men försöker hamna på kaloriunderskott trots att de slinker ner en hel del godsaker. Jag vet att det är lätt för mig att skriva de här eftersom jag dels älskar att deffa, jag har kunskapen, jag har lätt att komma i form samt att jag har tiden. Men bara ni ger er fan på det så klarar ni mer än ni tror. 
 
* Fortsätt träna hårt på gymmet. Även om ni kanske inte kör lika många pass som vanligt så se till att iaf få 2-3 pass i veckan. Ni kommer må bättre, ni kommer kunna slarva med bättre samvete och det kommer vara mycket lättare i höst när ni sedan kör igång igen. 
 
* Hitta någon cardioträning ni gillar. Promenader är att föredra men gillar ni att jogga t.ex så gör det. Det går även att hålla formen / deffa utan cardio, skillnaden är bara att man får äta mindre. 
 
* Se till att få i er mycket protein, både genom kosten och från bra proteinpulver: http://muskelbygget.se/protein-c-65.html?osCsid=a2bc851fe6d84b007443c974ccccf9bd
 
* Ät bra, näringsrik lagad mat men ”unna er” gärna nu när det är sommar. Ha dock i åtanke att ju mer ni unnar er desto svårare är det att hålla formen.. Men de går att slarva ibland som sagt!
 
* Se till att få tillräckligt med sömn
 
* Stressa mindre. Jag vet att det är mycket som ”ska” hinnas med på semestern men måste ni verkligen hinna med allt? Prioritera och tänk på er själva i första hand. 
Efter tre dagars slarvande. Igår efter ett jazzpass bröst och axlar. Jazzpass eftersom jag festat flera dagar och eftersom jag är sjuk lite. 
 
 
 
Torsdag, fredag och lördag festade jag på Öland med härliga människor (mer bilder därifrån senare om jag hinner) sen nu jazzdeffar jag några dagar igen sedan blir det Bråvalla torsdag, fredag och halva lördagen. Det kommer slarvas mycket där. Jag vet att många kan undra varför jag är ute och festar när jag är så seriös annars. Anledningen är enkel. Jag tycker det är så roligt 🙂
Rosa keps och midsommarkrans. Det är så olika det där.. 
 
 
 
Sen lördagkväll åker jag och Tina till Alanya. Vi kommer bo på All Inclusive: Det blir ingen festresa men det kommer slarvas även där, men även den veckan blir det några gympass. Inte för att jag känner att jag måste men för att gillar det. 
 
Lite slarv förstör inte en hel dag. Se ALLTID till helheten 
 
En sak som jag och min syster diskuterade är att många tänker att om de ätit t.ex en godispåse eller några kakor som är den dagen ”förstörd” . Det behöver den inte vara. Visst, det är inte optimalt ur ett hälsopersektiv just när du äter godiset men du kan ändå hamna på kaloriunderskott och gå ner i vikt eller kaloribalans och hålla vikten om du tränar och äter bra i övrigt den dagen. Bara för att du slarvar lite så behöver du inte fortsätta att slarva ihjäl dig den dagen?
 
Ett tips är att träna på morgonen eller ta långpromenad eller något. Då förbränner du kalorier samt att du har högre förbränning under dagen och kan på så sätt ”unna dig” med gott samvete. Eller om du äter massa gott under dagen och tränar på kvällen så kommer du förmodligen känna dig starkare eftersom du fyllt på med mycket kolisar. Kolisar lagras som energi i form av glykogen och används som bränsle när du tränar. De kolisar du äter idag används både idag och imorgon som bränsle under passet. 
 
Ett sätt att göra det lättare att hålla formen är att använda sig av fettförbrännare: http://muskelbygget.se/fettforbranning-c-59.html . Ett hett tips är hallonketoner Raspberry Ketone . De kommer du inte känna av eftersom de inte är uppiggande eller så men det gör ändå stor nytta. Tips på kosttillskott som är både uppiggande och fettförbrännande är  Red Stack AMP 50 kapslar ,  Revex-16 (även bra för hälsan) , Blue AMP Stack eller fettförbränningspaketet som attackerar fettet från flera håll så att säga 🙂 http://muskelbygget.se/fatburnerkit-p-475.html?cPath=59
 

 Red Stack AMP 50 kapslar
 
Tänk på att även om man missköter sig mycket några dagar så hinner det inte hända så mycket även om det känns så. På samma sätt som att man inte kan lägga på sig mer än några gram muskelmassa på några dagar, eller förbränna mer än några hekto fett, så går det inte att lägga på sig så mycket fett på några dagar. Återigen, ju mindre slarv desto sämre resultat, men tycker man fortfarande det är värt det så slarva med gott samvete, så länge du ändå tränar, äter bra mellan slarvande osv, nu när är semster 🙂
 
Jag vill inte ge någon dåligt samvete, jag vill bara hjälpa er 🙂
 
 
 
 
 

8 kommentarer

Lämna ett svar