Visst vill vi ha mat som är närodlat? På västgötaslätten finner vi god och nyttig mat. Frebacos matgryner är proppade med fullkorn, fibrer och proteiner.
Ekologiskt!
Tack vare Hanna så hade jag turen att få provsmaka dessa fantastiska produkter. Vad sägs t.ex om en god proteinmüsli med 17 gram protein / 100 g? Eller ett krispigt gott knäckebröd helt utan E-ämnen?
* Enkelt, snabbt, prisvärt, svenskt, näringsrikt, 100 % fullkorn, fritt från arenik, låg miljöbelastning – fördelarna med dessa produkter är många!
Västgötaslätten är en av Europas allra bördigaste marker, där är jorden ren och frisk. Dessutom har Västgöraslätten unikt låga halter av kadmium vilket inte är någon bra metall i livmedel. Ytterligare fördelar med matgryner är att de genererar betydligt mindre mängd koldioxid, dessutom bildar odlingen av matgryn ingen metangas.
Gilla Frebaco Kvarn på Facebook och besök deras hemsida – Frebaco.se