Bloggen lever fortfarande

Vad händer? Jag har inte bloggat på länge nu som ni som fortfarande finns kvar som läsare har märkt. Men det är inget som har hänt, jag mår bra ☺️ Sista dagarna har jag jobbat mycket, annars försöker jag vara ute i solen så mycket som möjligt. Vi har varit vid Varamon en gång och vid bergs slussar ett antal gånger. Imorgon ska jag ner till vby och då blir de lite häng vid Nossen.

När det gäller träningen så har jag gått ifrån min ”jazzdeff” och inlett en ”riktigt” deff. Jag räknar inga kalorier, jag äter olika från dag till dag men ligger på ett underskott . Jag har inte haft så mycket tid till cardio sista dagarna men nu första veckan på dieten (började den i måndags på en bf på 6,8%) så behöver jag inte lika mycket cardio för att tappa vikt. Målet är att komma under fem procent tills den 16e då jag ska utomlands igen ✌️
Idag tränade jag ben och gjorde även ett par muscle ups.

Lämna ett svar