Träna benen med

 

Killar, glöm inte att träna er ben!
 
Jag vet att tjejer inte tittar lika mycket på benmusklerna som överkroppen (särskilt mage och bröst) men ingen tjej tycker det är snyggt när överkroppen blir för stor i förhållande till benen. Och om du har tankar på att tävla någon gång så är det bäst att du sätter fart med benträningen. Om du tränar för att komma i form (deff) så är benträningen extra viktig eftrsom du förbrukar mer energi på ett benpass än t.ex ett armpass. En annan fördel med träning av stora muskelgrupper är att din testosteronproduktion ökar mer när du tränar dessa muskler. Dessutom är det skönt att träna ben och känslan av pump och sedan träningsvärk i benen är fantastisk!
 
Idag tränade jag bröst och axlar på Träningshuset. Första gången på flera veckor jag tränar där. 
 
Imorse gjorde jag fettmätning och den visade 5,9 % och vikten på gymmet idag var 83,5 kg. Och då är jag rätt ”torr” dels på grund av den underbara testohöjaren  Pro 17-Dione och dels på grund av att jag inte kör kreatin nu. 
 
Jag har även handlat lite kosttillskott på http://muskelbygget.se.
 
Testohöjare, bars, PWO, protein, ALA, D-ribose, Monster-pack, shakers…
 
För er som tycker protein är dyrt och väljer whey 80 t.ex: Whey 80 innehåller bara 50 % protein och massa slaggprodukter. Köper ni  100% Whey Protein Professional 5kg, som innehåller 80 % protein och dessutom är GOD så kostar det endast 180 kr / kilot! 
 
 
 
 
 

3 kommentarer

  1. Jag som tjej kollar på helheten på killen. Så ja, benen ska med dom med. En kille med vältränad överkropp men pinnar till ben går såååå bort så det finns inte. Så visst kollar man mest på överkroppen, men det är ju den som är i "ögonhöjd" med. Men som sagt, träna på benen ni karlar! Det behövs självklart!

  2. Jag tränar på gym 2-3 dagar i veckan, Crosstrainingpass 1-2 dagar i veckan och löpning 2-3 dagar. Ibland blir det dubbelpass för att få in det hela. Även promenader kommer med i det hela. Sen rider jag 4-6 dagar i veckan. Så här är det full fart. 😉

    Ja, jag skiter i jantelagen nu. Jag är bra!

  3. Jag flyttar till Linköping om ca 1 månad! När jag har kommit ner dit funderar jag på att börja gymma på studio fitness men hade tänkt att ta en provvecka innan jag bestämt mig!

Lämna ett svar