Jobbjobbjobb…

Igår gick jag ner till gymmet och körde ett jazzpass kondition, joggade först 5 min väldigt lugnt… sen stretchade och satt och lekte lite på balansbollen 😛 sen 5 minuter till jogg, lite högre tempo, dock fortfarande lugnt.. sen stretching sen 5 minuter till! Stod även på balansplattan lite, eftersom jag haft problem med både knä och fotled så är det bra i förebyggande syfte att stå på balansplatta.. blir ju även lite balansträning vilket vi fotbollspelare har nytta av!

Nu ska jag gå och köra rygg+baksida axlar snart sen blir det jobb.. Jobbar ju egentligen 100% på Hessleby men tog lite extra jobb i fredags och idag på Stenbäcken, så idag jobbar jag från 11,30-22,30 sen sovande jour.. mycket jobb alltså vilket sabbar träningen lite (stressande när man ska jobba efter träning+ kosten blir lite lidande och även sömnen om man sover på jobbet) Men extra pengar blir det ju 🙂 Och om det blir som jag tänkt mig kanske jag inte behöver jobba lika mycket i vår = Mer fokus på träningen!
 
Är mer jag vill skriva om egentligen men hinner tyvärr inte nu.. Ha en trevlig söndag 🙂

Måste tacka alla läsare jag hade igår: 156 stycken!
Kom gärna med förslag vad jag ska skriva mer om…

 Den här ryggen ska köttas nu om en stund…

4 kommentarer

  1. Nej det här inte en gnäll kommentar, utan en uppriktig fråga till dig som är betydligt mer insatt i träning än vad jag är.
    Hur är det med träning när man är förkyld (inte lite lätt förkyld utan mer "att andas är överskattat-förkyld"). Det kryper i kroppen på mig när jag inte tränar men är rädd att jag byter ned/förstör kroppen om jag tränar nu. Hur är det egentligen, vet du?

  2. Ja har skrivit lite om det på min blogg.. 😉
    Men enkelt sagt; Har du feber eller ont i halsen så kan det vara bäst att stanna hemma. Lite snuva eller hosta är nog ingen fara. Sen tror ja nog att styrketräning e lite skonsammare än konditionsträning vid småförkylningar. Men känn dig "lagom" mkt för…

Lämna ett svar