Onlinecoachning

Hur går det till?

Du kontaktar mig, antingen på Facebook-chatten, via sms, via mejl eller via telefon. Du berättar vad du har för målsättning. Om du inte vet exakt dina mål så diskuterar vi det och kommer tillsammans fram till det som passar just dig och dina förväntningar. När vi kommer överens om något som du är nöjd med så köper du någon av mina tre tjänster.

Nästa steg är att du fyller i ett formulär med frågor om hur mycket du har tränat innan, hur din vardag ser ut, hur du äter nu och så vidare. Detta är för att ju mer information jag har om dig, desto lättare är det för mig att hjälpa dig på bästa sätt. Varje person är unik och har olika förutsättningar.

När jag fått in all information så kommer eventuellt fler frågor, annars får du ditt kostschema. Du tittar på det och frågar om det är något oklart och säger till om du vill ändra något. Under hela tiden är det fritt fram att ställa frågor, kom ihåg att det inte finns några dumma frågor. Det är ditt ansvar att höra av dig till mig. Om du även köper träningsschema av mig så fixar vi det när du kommit igång med kosten. Det är oftast lättare att ta kosten först och få rutin på det. Men det går även att göra på andra sätt, huvudsaken är att det passar dig 🙂

Det är en fördel om du frågar mycket och berättar ofta hur det känns med maten, formen och ditt mående. Det är även viktigt att du är ärlig.

All kontakt sker på chatten, sms eller via mejl förutom konsultationen som kan ske vid telefon eller att vi ses om du vill det.

Mitt mål är att på så bra sätt som möjligt hjälpa dig att nå dina mål och även förbättra din hälsa och livsstil.